Hírek

HOLSET VGT változó geometriás, elektronikus vezérlésű turbók diagnosztikája, javítása

HOLSET VGT változó geometriás, elektronikus vezérlésű turbók diagnosztikája, javításaA HOLSET a nagyhaszon-gépjármű kategória egyik fő turbófeltöltő gyártója.  A DAF, VOLVO, IVECO, SCANIA, CUMMINS motorok nagy részén HOLSET turbófeltöltő található.

A modern, nagy teljesítményű motorokhoz (EURO 4,5,6) fejlesztett HOLSET VGT változó geometriájú turbófeltöltő a turbinakerékre érkező kipufogógáz mennyiségét, ezáltal a turbófeltöltő teljesítmény-leadását a korábbi wastegate szelepes megoldáshoz képest kifinomultabb módon képes szabályozni. Ebben a mechanikai alkatrészek mellett az elektronikus vezérlésnek is szerepe van. Természetesen mindennek megvan az ára, a HOLSET VGT turbófeltöltők ára magasabb, felépítése összetettebb, javítása, diagnosztikája bonyolultabb hagyományos társaikénál: speciális szakértelmet, műszereket és gyári forrású eredeti alkatrészeket követel meg. Hivatalos HOLSET gyári képviseletként mindez rendelkezésünkre áll:

  • Munkatársaink a HOLSET angliai gyárában lettek felkészítve a speciális diagnosztikai és javítási feladatokra.
  • Rendelkezünk a speciális HOLSET E-tool diagnosztikai egységgel, amely segítségével nem csak az aktuátor (szabályzóegység) működése vizsgálható, de kiolvashatóvá válik számunkra a turbófeltöltő teljes üzemi története is (Üzemórák száma, hőmérsékleti diagramm, stb,).
  • Eredeti HOLSET alkatrészekkel sok esetben az új turbófeltöltő áránál alacsonyabb költségvetésből megoldható a felújítás.

Mindezt KIZÁRÓLAG a hivatalos HOLSET gyári képviselet képes nyújtani Önnek.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal, hívja a 06 20 9785 972-es telefonszámot! Állunk rendelkezésére.