Felújítás

Turbófelújítás

Nem biztos, hogy vadonatúj turbót kell vásárolnia az autójába, ha elromlott.
Vizsgálattal eldönthető, hogy mi az Ön számára optimális megoldás

  • meglévő turbója felújítása
  • gyári felújított turbóra való cseréje (cseredarabbal)

Kollegánk az árban és garanciálisan is optimális megoldást fogja Önnek javasolni.
Az általunk felújított turbó élettartama megegyezik egy gyári új turbó élettartamával, ára ugyanakkor kedvezőbb.
A felújítás menetéről kollegánk akár most is tájékoztatja! Hívja a 06 1 216 0211-es vagy a 06 20 9785 972-es telefonszámot.

Önt érdeklik a technikai részletek?
Akkor olvasson tovább

  • A hibás turbó szétszerelését követően kollegáink azonosítják a hibát.

Fontos tudnivaló!

  • A szétszerelt turbóját ugyanazokkal az alkatrészekkel többé nem lehet összeszerelni. Felújítási ajánlatunkat nem kötelező elfogadnia, mi ebben az esetben a hibás szétszerelt turbót és a hibafelvételi lapot tudjuk átadni önnek.
     
  • A hiba ismeretében felújítási ajánlatot adunk önnek árral és vállalási határidővel.
    A felújítás árát jellemzően meghatározza, hogy csak néhány kisebb alkatrész okozza a hibát vagy az egész középrészt cserélni kell. A javítást általában 24 órán belül el tudjuk végezni.
  • Minden esetben a számítógép vezérlésű próbapadokon történik meg a felújított turbó beüzemelése, kiegyensúlyozása és a javítás dokumentálása

A turbók óriási fordulatszámon üzemelnek autójában, ami a legkisebb tengely rezonanciánál is katasztrófához vezetne. Nem csak autója motorja, de Ön vagy családja is veszélybe kerülhetne.

Ezért turbót Magyarországon csakis a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott engedéllyel bíró speciális szervizek javíthatnak!
A Turbó Felcsiki nem csak a H 13-04-3508 sz. engedély birtokában végzi tevékenységét, de gyári technológiával, gyári alkatrészekkel, gyári hátterű képzettséggel is.

Ha turbóról van szó, tilos kockáztatnia! Válassza a minőséget és a világ vezető turbógyártóitól hozott biztos szaktudást!
Mondja el, milyen hibajelenséget tapasztal és kollegáink máris segíteni fognak a lehetséges javítás vagy felújítás ajánlásával.

Árainkat itt olvashatja: Árlista

Telefon: 06 1 216 0211, 06 20 9785 972   I   H-P 8.00-16.30-ig

e-mail: info@turbofelcsiki.hu